Prishtine
Parçalı Bulutlu Sot
25°C / 8°C
Prizren
Bulutlu Sot
19°C / 19°C
Peje
Az Bulutlu Sot
23°C / 23°C

 • RAI hyn në Lazarat, rrëfehet transportuesi: “Drogën e transportojmë me kafshë (video)
  RAI hyn në Lazarat, rrëfehet transportuesi: “Drogë
 • Mënyra e re revolucionare në vlerësimin e ekonomisë
  Mënyra e re revolucionare në vlerësimin e ekonomis
 • Urdhri i Enver Hoxhës: Si u hoq festa e Bajramit dhe Pashkët
  Urdhri i Enver Hoxhës: Si u hoq festa e Bajramit d
 • Manaferrat, si viagra
  Manaferrat, si viagra
 • Tre gabimet e CV suaj të parë
  Tre gabimet e CV suaj të parë
 • Çfarë na bën të biem në dashuri?
  Çfarë na bën të biem në dashuri?
 • “The Guardian”: Restoranti i shqiptarit më i miri në botë (Video)
  “The Guardian”: Restoranti i shqiptarit më i miri
 • Dhurata tregon “macet” në klipin e ri (Video)
  Dhurata tregon “macet” në klipin e ri
 • Moti
  Moti
 • Policia liron të miturën, u rrëmbye dhe u abuzua seksualisht
  Policia liron të miturën, u rrëmbye dhe u abuzua s
INSTAT: Ndërtimi dhe Transporti në rënie
INSTAT: Ndërtimi dhe Transporti në rënie
TIRANE- Ekonomia në tremujorin e tretë të vitit 2012 është rritur me 2.7 përqind kundrejt tremujorit të tretë të vitit 2011, ndërsa krahasuar me tremujorin e dytë të vitit 2012...
4 January 2013 18:09
Font1 Font2 Font3 Font4
ss

TIRANE- Ekonomia në tremujorin e tretë të vitit 2012 është rritur me 2.7 përqind kundrejt tremujorit të tretë të vitit 2011, ndërsa krahasuar me tremujorin e dytë të vitit 2012 ajo është rritur me 2.4 përqind. Këto janë të dhënat e publikuara sot nga INSTAT në raportin e |Produkti i Brendshëm Bruto Tremujor- Publikimi i tremujorit të tretë për vitin 2012”

Sipas INSTAT në këtë tremujor degët që kanë pasur rritjet më të larta kanë qenë Posta dhe komunikacioni, Industria dhe Shërbimet e tjera,  respektivisht me 21.6 përqind, 11.4 përqind dhe 9.1 përqind krahasuar me tremujorin e tretë të vitit 2011.

Ndërkaq degët që kanë paraqitur rënie në këtë tremujor krahasuar me të njëjtin tremujor të vitit të mëparshëm (2011) ishin Ndërtimi dhe Transporti, respektivisht me -16.5 përqind dhe -11.5 përqind.

Në të dhëna të tjera INSTAT shprehet se krahasuar me tremujorin e dytë të vitit 2012 me rritje u paraqit Industria me 10.3 përqind, Posta dhe komunikacioni me 3.3 përqind, Ndërtimi me 1.4 përqind dhe Transporti me 0.2 perqind.

“Tregtia, Hotele dhe Restorante u shfaq me rënie krahasuar me tremujorin para-ardhës respektivisht me -0.2 përqind. Dega e bujqësisë për këtë tremujor u rrit me 5.6 përqind, kundrejt tremujorit të tretë të vitit 2011 dhe 1.3 përqind kundrejt tremujorit para-ardhës.”

 


Yukarı Geri Ana Sayfa

Fatal error: Cannot redeclare get_leaf_dirs() (previously declared in /home/kosova/public_html/wp-content/themes/alee.v85/footer.php:117) in /home/kosova/public_html/wp-content/themes/alee.v85/footer.php on line 121