Çfarë thotë tani Thaçi për Aleancën Strategjike Kosovë-SHBA?

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar sot se pavarësisht kush është në pushtet në SHBA, aleanca strategjike dhe miqësia e madhe që ka Kosova me SHBA-të, qëndron dhe mbetet e fortë.

“49 milionë dollarë nuk zgjidhim problemet e Kosovës, por puna e përbashkët do të mundësoj krijimin e një klime pozitive dhe hapave konkret që rrit besimin e investitorëve tjerë” ka thënë presidenti Thaçi në një koktej, ku është kremtuar Marrëveshja për programin e Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC), program ky prej të cilit Kosova ka përfituar 49 milionë dollarë.

SHARE