Merr gërshërët dhe nga qeset e thjeshta të najlonit krijoi diçka, pa të cilën femrat nuk dalin nga shtëpia (Video)

Nëse jeni lodhur nga qeset e plastikës që çdo ditë e “fitoni” nga një kur blini diçka, atëherë më poshtë mund ta shikoni një truk interesant që do t’ju ndihmojë t’i shndërroni në diçka më praktike, që kurrë nuk do të dëshironi t’i hidhni në shportë të mbeturinave.

E gjitha çfarë ju nevojitet janë qeset e plastikës, hekuri për hekurosje, një brisk dhe disa imtësi që njëherë e përgjithmonë t’i harroni qeset e plastikës, transmeton Telegrafi.

Shikojeni videon e postuar më poshtë, dhe mësoni se si nga qeset e thjeshta të plastikës të krijoni çanta të cilat mund t’i përdorni çdo ditë.

SHARE