Meshkujt heqin dorë nga prezervativi, e pabesueshme se çfarë do të përdorin tani

Meshkujt nuk pëlqejnë që gjatë aktit seksual të përdorin prezervativ, duke gjetur justifikime nga më të ndryshme.

E për të shmangur këtë gjë po testohet një produkt të shmangen prezervativët dhe të keni “seks të vërtetë” pa u shqetësuar për gjëra të tilla si ejakulimi i parakohshëm.

Produkti i ri konsiston në një lloj ngjitësi që mbyll uretrën e penisit.

Prodhuesit shkruajnë se ky produkt garanton jo vetëm seks të mbrojtur por edhe inteligjent.

Por këta lloj ngjitësish nuk garantojnë mbrojtjen nga shtatzënitë e padëshiruara dhe nuk bëjnë asgjë për të mbrojtur nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

SHARE