Valltaret erotike tregojnë bakshishet enorme, që fitojnë gjatë turneve

Pasi treguan linjat trupore duke vallëzuar dhe hoqën taket e larta, disa valltare nga Shtetet e Bashkuara, shfaqën grumbullin e parave që morën si bakshishe.

Nuk dihet se sa është rroga, apo saktësisht sa fituan gjatë një turni, por sipas të gjitha gjasave përfitimet janë shumë të mëdha, transmeton Telegrafi.

“Duket sikur rrogë e madhe. Karriera prej valltares nuk qenka mahi”, është një koment lidhur me rastin.

Sipas një statistike të para dy viteve, një valltare elitare në ShBA fiton rreth 80 mijë dollarë në vit, që është pagë e përafërt me atë të avokatit. /Telegrafi/

SHARE