Ky është Wireless-i më i mirë në botë

Ditën e Mërkurë Linksys prezantoi EA9300 Wireless AC Router, modemin e parë kabllor, njëherazi edhe router CG7500.

Modeli EA9300 është një router që transmeton sinjal mbi dy frekuenca 5Ghz dhe një 2.4 Ghz. Sakaq CG7500 shërben si zëvendësues i modemin kabllor që ju ofron ISP-ja juaj.

Sipas Linksys EA9300 ofron shpejtësi teorike prej 750 Mbps. Në mënyrë që të shfrytëzojë këto kapacitete pajisja wireless marrëse duhet të ketë të instaluara tre antena.

SHARE